S.DJEMPERIEV 9
Брой мнения : 4 Registration date : 23.11.2008
| Заглавие: KADE STE BE NACIONALI????XAXA IGRA4I TAKIVA.CCCC Съб Мар 21, 2009 11:20 pm | |
| | |
|
stratigos
Брой мнения : 2 Registration date : 09.06.2009
| Заглавие: За историята Вто Юни 09, 2009 3:17 pm | |
| ХК "ЦСКА" има много богата и успешна история. Защо не се направи раздел на тази тема и да се събере постепено историята на мъжкия и женския отбори? | |
|
Krombacher V
Брой мнения : 91 Registration date : 30.06.2007
| Заглавие: Re: KADE STE BE NACIONALI????XAXA IGRA4I TAKIVA.CCCC Пон Юни 15, 2009 4:03 pm | |
| - stratigos написа:
- ХК "ЦСКА" има много богата и успешна история. Защо не се направи раздел на тази тема и да се събере постепено историята на мъжкия и женския отбори?
Защото няма кой да я събере тази информация. Не виждате ли , че във форума се пише от дъжд на вятър. Хандбала в България замира да не говорим за отбора на ЦСКА. Какво да се прави съдба. А вие кой сте ако не е тайна? | |
|
stratigos
Брой мнения : 2 Registration date : 09.06.2009
| Заглавие: Re: KADE STE BE NACIONALI????XAXA IGRA4I TAKIVA.CCCC Пон Юни 15, 2009 9:04 pm | |
| Бивш състезател съм на ЦСКА. Имам събрани снимки и вестници от времето когато мъжкия отбор беше "голям". Но от, това което пишете, разбирам, че е по-добре да си запазя материалите за личния архив! | |
|
Krombacher V
Брой мнения : 91 Registration date : 30.06.2007
| Заглавие: Re: KADE STE BE NACIONALI????XAXA IGRA4I TAKIVA.CCCC Вто Юни 16, 2009 9:54 am | |
| - stratigos написа:
- Бивш състезател съм на ЦСКА. Имам събрани снимки и вестници от времето когато мъжкия отбор беше "голям". Но от, това което пишете, разбирам, че е по-добре да си запазя материалите за личния архив!
Може да ни ги предоставите да ги пуснем в сайта на клуба. Но пак казвам в България хандбала не е на необходимото ниво , за да предизвика интерес , макар че на мен ще ми е доста интересно да ги видя. Може да ми ги пратите на скайп ciucci_galant | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: KADE STE BE NACIONALI????XAXA IGRA4I TAKIVA.CCCC | |
| |
|